Tuesday, September 4, 2012

Tips Make Up Natural with International Gorgeous Club


Sesetengah orang sentiasa ketawa pada saya apabila saya menyebut saya sentiasa suka melihat semula jadi. Mereka mengatakan bahawa jika seseorang lebih suka melihat semula jadi maka dia / dia tidak perlu menggunakan solek apa-apa pada semua. Nah, ini tidak betul. Sudah tentu, melihat anda yang paling semula jadi apabila anda tidak memohon apa-apa, tetapi ia bermakna bahawa anda juga tidak akan membuang rambut badan yang tidak diingini? Atau anda tidak akan membentuk kening anda? Sudah tentu tidak! Dan mengapa adalah bahawa kerana anda mahu kelihatan cantik, feminin, untuk menekankan perkara-perkara yang anda suka tentang anda yang paling. Jadi, adakah anda mendapat pandangan saya? Semulajadi mencari membentuk hanya untuk menyerlahkan kekuatan anda seperti yang anda masih kelihatan sama tetapi banyak cantik. Di sini saya akan memperkenalkan anda beberapa tips bagaimana untuk mengekalkan kecantikan semulajadi anda dengan mudah membuat prosedur.

Tip # 1:
Solek Asli adalah jenis solek anda boleh gunakan pada setiap hari, apabila anda pergi untuk bekerja, ke sekolah atau bahkan untuk gym. Ia boleh menjadi sangat mudah dan mengandungi sangat sedikit bahan asas. Perkara yang penting ialah bahawa anda perlu memutuskan apa yang terbaik untuk anda dan apa yang anda akan memohon untuk melihat semula jadi anda dan apa yang tidak.

Tip # 2:
Cuba melembapkan kulit anda setiap hari sebelum memakai alat solek. Secara peribadi, saya lebih suka menggunakan salah satu yang juga pelindung matahari, 17-30 SPF adalah cukup baik jika anda tidak pergi ke pantai atau melakukan apa-apa yang melibatkan matahari yang terlalu banyak di dalamnya. Kelembapan akan melindungi kulit anda dan membuat ia lebih jelas.

Tip # 3:
Jika anda menggunakan asas, gunakan ia hanya jika dan apabila perlu, iaitu di bawah mata atau di sekitar hidung anda. Yayasan biasanya digunakan pada kulit sedikit merah dan berminyak, hanya jika ia adalah ketara berbanding ke seluruh muka anda.

Petua # 4:
Concealer harus digunakan hanya jika anda mempunyai lingkaran hitam di sekitar mata anda, bukan penggunaan setiap hari, tidak bagi saya sekurang-kurangnya. Saya sendiri menggunakan hanya apabila saya keluar, tetapi ia pasti boleh digunakan untuk melihat semula jadi anda sedang mencari. Jika anda menggunakan menyembunyikan, tidak cuba untuk memburuk-burukkan ia pada kulit anda seolah-olah anda sedang cuba untuk memadam lingkaran hitam anda kerana yang boleh menyebabkan anda kedutan. Sebaliknya disapukan ia, cuba untuk perlahan-lahan campuran pada kulit anda dengan jari cincin anda atau span.


Petua # 5:
Saya lebih suka menggunakan serbuk untuk melihat semula jadi saya bukannya sebarang solek. Serbuk sebenarnya boleh menghalang anda kulit dari pendedahan kepada habuk dan kotoran dan ia sebenarnya memberikan kulit anda ini tekstur matt besar licin yang saya suka.

Petua # 6:
Saya terlupa untuk menyebut sebelum ini, tetapi ia adalah benar-benar penting untuk membentuk kening anda kepada bentuk semulajadi serta untuk menyokong melihat semula jadi anda. Saya suka untuk menyerlahkan kening saya dengan serbuk berwarna coklat atau pensel kening itu. Sentiasa cuba menggunakan tiga warna lebih ringan daripada warna rambut anda.

Petua # 7:
Secara peribadi, saya tidak suka menggunakan celak untuk melihat semula jadi saya, tetapi saya tahu ramai melakukannya. Oleh itu, ia adalah bernilai menyebut bahawa untuk melihat semula jadi cuba tidak melukis bentuk apa-apa untuk mata anda, selain daripada satu semula jadi anda. Celak boleh memberikan mata anda bentuk yang sama sekali berbeza tetapi itu bukan apa yang kita cari dalam melihat semula jadi.

Petua # 8:
Maskara adalah elemen yang sangat penting dalam melihat semula jadi dan sebenarnya dalam melihat apa-apa lain serta. Saya suka! Ia menonjolkan mata saya dan memberikan cahaya tertentu kepada muka saya. Ini adalah mesti mempunyai dalam anda setiap membentuk! Anda boleh curl sebatan anda terlebih dahulu sebelum menggunakan, Secara peribadi, saya tidak berbuat demikian pada setiap hari.

Petua # 9:
Menggunakan blash akan memberi anda cahaya semulajadi mencari, ia mesti mempunyai dalam melihat setiap semulajadi. Cuba untuk menyesuaikan merah kepada warna kulit anda itu bahawa ia tidak akan kelihatan terlalu merah jambu atau terlalu merah. Sapukan pemerah pipi pada epal pipi anda, tersenyum mungkin membantu, dan sedikit pada dagu dan dahi anda.

Tip # 10:
Saya lebih suka menggunakan gloss bibir merah jambu untuk melihat semula jadi saya, satu yang hampir telus dengan sedikit warna merah jambu di dalamnya