Thursday, March 21, 2013

Maaintaiiiiin Gorgeous our Leader..Cdm Julia Bastamam

OUR MENTOR SIS JULIA BASTAMAM ....MASIH CANTIK N ANGGUN WALAUPUN SUDAH ADA 5 ORG ANAK ... SALAH SATU RAHSIANYA DENGAN MENGAMALKAN TIDUR DGN BIO VELOCITY SLEEP MATE

Lagi - Lagi Bio Velocity ~ vroooooooom

Anda sakit pinggang, sakit lutut, sakit tumit. Cepat letih, rasa tak bertenaga, rasa stress. Bio Velocity Sleep Mate boleh menyelesaikan masalah anda. Hanya tidur. Ianya TERAPI TIDUR. Proven result. Testimoni anda boleh layari di YOUTUBE TESTIMONI BIO VELOCITY SLEEP MATE.

Adik Aisy dapat rasai ENERGY Bio Velocity..

Kanak-kanak pun dapat rasakan tenaga dan aura Bio Velocity Sleep Mate. Bio Velocity sesuai digunakan dari bayi hingga warga emas. Hanya tidur. Terapi tidur.
Anak-anak kita ramai yg bersekolah pagi dan petang dan sudah tentunya mereka berasa penat setelah seharian belajar. Bio Velocity Sleep Mate mampu mengembalikan tenaga mereka dan membuatkan anak-anak kita menjadi sihat dan lebih cergas.
Dapatkan Pelapik Tilam Bio Velocity utk kesihatan anda sekeluarga.

Setiap Yang Hidup Pasti Merasai Mati ~

Semua manusia akan mengalami mati. Dan apabila kita mati, maka terputuslah segala amalan kita melainkan 3 perkara.
Sabda Nabi Muhammad S.A.W yang bermaksud:

“Apabila mati seseorang anak adam itu maka akan terhenti segala amalannya kecuali 3 perkara iaitu sedakah jariah, ilmu yang memberi guna atau bermanfaat dan doa anak yang soleh”

1) Sedekah Jariah
2) Ilmu Yang Bermanfaat
3) Doa Anak Yang Soleh

Kesimpulannya jom kita perbanyakkan dan menyempurnakan 3 amalan ini sebagai pahala yang akan berkekalan di akhirat kelak

Syoknyer Sharing Bio Velocity ~ Karnival WOW Putrajaya ~


Sharing2 Velocity..Swimming2 Velocity..Money comong in..