Monday, February 6, 2012

Kelahiranmu kekasihku..MEMBAWA RAHMAT

Salam Maulidur Rasul...Sesungguhnya, mengenali, mengkaji dan memperhatikan keperibadian Rasulullah Sallallahu 'Alaihi Wasallam adalah perkara yang sangat di tuntut, kerana dengan penambahan ilmu pengetahuan dan amalan amalan berasaskan sunnah Baginda itulah jalan pasti mencapai kecintaan terhadap baginda..

Allah Azza Wajalla memuliakan Rasulullah Sallallahu'Alaihi Wasallam dengan setinggi-tinggi penghormatan,
seperti di dalam firmanNya yang bermaksud:

"Dan bahawa sesungguhnya engkau mempunyai akhlak yan amat mulia."(Al-Qalam:4)

Allah Subhanallahu Wa Ta'ala yang mencipta Nabi Muhammad kemudian memuji dan mengagungkan
Baginda Sallallahu 'Alaihi Wasallam dengan berbagai keistimewaan dan mukjizat yang  tidak terhingga.
Maka wajib bagi kita sebagai ummat Baginda Sallallahu 'Alaihi Wasallam untuk kita melihat keperibadian beliau dengan pandangan kemuliaan dan penghormatan.Apatahlagi di akhirat,kita sangat-sangat berharap kepada syafaat yang telah dikurniakan oleh Allah Azza Wajallankepada beliau Sallallahu 'Alaihi Wasallam.

Oleh itu usaha yang telah dipelopori sejak zaman para ulama dahulu lagi bagi mengadakan peringatan  Maulidurrasul dan isian bacaan maulid karangan  para ulama-ulama tersohor adalah merupakan  usaha yang cukup mulia di dalam mengembalikan  kecintaan dan ikatan umat islam kepada Nabi mereka.Usaha ini adalah bagi mengingatkan umat islam kepada seorang insan yang sepatutnya dijadikan contoh tauladan kepada umat manusia sepanjang zaman.          
ct dah 9 thn pakai corset premium beautiful ni...dulu just pakai ntk hilangkan sakit tumit, sakit pinggang n sakit belakang..maklum ler rizqi anak melimpah2..bersalin Naqib 6bln, pregnantkn Khalif plak..lahirkan Hani 6bln, pregnantkan Aqilah plak..produktif ler katakan....x sangka plak bla pakai corset PB ni, ramai kwn2 ofis tegur...nmpak semcm n mengancam jer...yg paling best bla hubby pun mula comment shape mkn cantik...yg sakit2 tu dah pulih...teknologi F.I.R dlm corset premium beautiful melancarkan perjalanan darah n merawat sekali..pulih dgn izin Allah..best sngt2 pakai corset PB ni...kekwn nk try blh FREE jer..sms ct erk 0193333396

Bio ever Nano cream
Adakah Bio~Ever sesuai untuk golongan lelaki?
Ya. Bio~Ever sesuai untuk semua jenis kulit. Oleh itu, kaum lelaki juga boleh menggunakan produk ini.


Adakah Bio~Ever Nano Cream sejenis ubat?
Tidak. Bio~Ever Nano Cream mengandungi bahan botanikal semulajadi seperti pegaga, wild yam dan kacang soya. Rumusan aktif ini dirumuskan ke dalam liposom dan dihantar ke bahagian kulit yang mana ia diperlukan. Bio~Ever Nano Cream adalah sejenis krim produk kesihatan yang membantu mengawalatur rembesan hormon badan supaya menjadi normal.

Apakah kuantiti Bio~Ever yang perlu saya gunakan?
Anda digalakkan supaya menggunakan 4 kotak Bio~Ever dalam masa sebulan untuk mencapai kesan yang optimum

Apakah jaminan kualiti produk Bio~Ever?
i) Telah diuji keselamatan setiap jenis bahan mentah supaya bebas daripada bahan kimia yang tidak dibenarkan seperti hydroquinone, tretinoin, merkuri, steroid dan hormon sintetik.
ii) Bio~Ever adalah produk halal.
iii) Bebas daripada ujian terhadap binatang.
iv) Tanpa minyak bahan galian (mineral oil). Hanya minyak daripada sumber tumbuh-tumbuhan digunakan.

Bolehkah saya menggunakan Bio~Ever Nano Cream dan memakai Premium Beautiful pada masa yang sama?
Ya. Anda sangat digalakkan mengguna Bio~Ever Nano Cream bersama dengan pemakaian Premium Beautiful. Hal ini kerana kedua-duanya mempunyai fungsi yang sama, iaitu menggalakkan peredaran darah dan meningkatkan metabolisme. Dengan ini, proses pembentukan badan menjadi lebih berkesan. Boleh membantu memecahkan lemak dan air berlebihan dalam badan. Kesan berubahan bentuk badan juga akan lebih pantas dan maksimum..

Bolehkah Bio~Ever Nano Cream menguruskan badan?
Ya. Bio~Ever membantu masalah pertambahan berat badan yang disebabkan oleh ketidakseimbangan rembesan hormon dan penurunan kadar metabolisme akibat rembesan hormon yang kurang aktif. Bio~Ever Nano Cream membantu meningkatkan kadar metabolisme dan mengurangkan masalah badan yang berisi/ kembang. Gabungkan usaha anda dengan diet yang betul, minum air bersih dan pengambilan fiber yang secukupnya. Anda pasti akan kagum dengan keberkesanan produk.

Bolehkah wanita mengandung menggunakan Bio~Ever Nano Cream?
Tidak digalakkan. Wanita hamil mengalami perubahan paras hormon badan semasa hamil. Bio~Ever Nano Cream berfungsi untuk membantu menyeimbangkan hormon manusia. Justeru itu, wanita hamil tidak digalakkan untuk menggunakan Bio~Ever Nano Cream.

Bolehkah wanita yang menyusu menggunakan Bio~Ever Nano Cream?
Tidak digalakkan. Ibu yang menyusu sedang mengalami perubahan paras hormon

Bolehkah kaum perempuan menggunakan Bio~Ever Nano Cream semasa kedatangan haid?
Boleh, kecuali berlaku ketidakselesaan. Cara penggunaan Bio~Ever Nano Cream oleh wanita yang mengalami menopause adalah sama.

Mengapakah rasa gatal atau ruam muncul selepas menggunakan Bio~Ever Nano Cream?
Keadaan ini adalah tanda-tanda pemulihan yang hanya berterusan beberapa hari. Hal ini kerana badan sedang menjalankan proses detoksifikasi melalui kulit. Oleh itu, kemunculan ruam, kerap berkentut, kulit kepala berkelemumur dan sebagainya akan dialami. Anda usah berasa cemas kerana keadaan ini hanya berterusan beberapa hari dan hilang selepas itu. Anda digalakkan minum lebih banyak air, bersenam, rehat secukupnya, mengambil vitamin C, fiber dan makanan anti-oksidan untuk memendekkan tempoh pemulihan ini.

Mengapakah kesan Bio~Ever boleh diteliti begitu cepat selepas 10 minit menggunakannya?
Bio~Ever Nano Cream menggunakan sistem bio-teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano secara terus ke dalam peredaran darah melalui penggunaan luaran pada kulit. Rumusan aktif Bio~Ever Nano Cream dirumuskan ke dalam liposom, dihantar dan dibebaskan ke bahagian badan yang mana ia diperlukan.
Lemak yang hilang dengan Bio-Ever nano krim.

Berapakah kerap saya perlu menggunakan Bio~Ever Nano Cream sehari?
Kekerapan penggunaan Bio~Ever bergantung kepada peringkat-peringkat yang dialami oleh pengguna:
(a) Tempoh penyelarasan
Sapukan sedikit krim Bio~Ever pada kulit untuk menguji sama ada anda sensitif terhadap produk ini. Anda digalak menggunakan Bio~Ever pada waktu pagi dan malam, sebotol dalam seminggu untuk mencapai hasil optimum dalam masa yang singkat.Anda akan mengalami tanda-tanda pemulihan dalam tempoh ini. Oleh itu, anda perlulah minum lebih banyak air, rehat secukupnya dan bersenam. Perpeluhan adalah cara yang baik untuk membantu menyingkirkan toksin daripada badan.
(b) Tempoh penyelenggaraan
Guna Bio~Ever pada waktu pagi dan malam, dua botol sebulan. Anda perlu minum lebih banyak air, rehat secukupnya dan bersenam.
Sijil Pengiktirafan Halal 


Harga dipasaran hanya RM220 seunit Bio-Ever
Beli 6 unit dapat percuma 1 kotak cermin ekslusif dari Syarikat dan 1 set contoh La-Praise.

CORSET PREMIUM BEAUTIFUL

Exclusive Corset Premium Beautiful..

Exclusive Corset Premium Beautiful...
 Alami Perubahan Rasai Kehebatan..
Be A New You...Jom Chantique..


EXCLUSIVE CORSET PREMIUM BEAUTIFUL 
PAKAIAN DALAM PEMBENTUKAN
BADAN BERTEKNOLOGI TERKINI FIR
( FAR INFRA RED RAYS ) DAN NANO


Membentuk kontur keseluruhan badan 
yang menarik,
bentuk badan yang sihat dan seimbang

Exclusive Corset Premium Beautiful....
pakaian dalam yang disulami dengan
cahaya infra merah jarak jauh
(Far Infrared ray) yang terbukti memberi 
nafas baru dalam kesihatan, kecantikan dan 
keanggunan wanita alaf ini.


SIRI PEMBENTUKAN KONTUR BUAH DADA
melangsingkan badan dan membentuk
payu dara yang mempesona

SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGANG
melangsing dan membentuk kontur pinggang 
agar kelihatan lebih ramping

SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGUL
mengempiskan perut yang buncit dan membentuk 
kontur pinggul agar lebih
menarik dan montok dengan Exclusive Corset Premium Beautiful