Sunday, February 3, 2013

Lumpuh akibat kemalangan dan di sahkan OKU..syukur keajaiban Allah berlaku selepas menggunakan Bio Velocity..

Sarjan Tarmizi..dikategorikan orang ketidakupayaan kekal akibat kemalangan jalan raya..Lumpuh dari pinggang hingga ke bawah..Alhamdulillah dengan izin Allah..setelah selimut dan Tidur bersama BIO VELOCITY SLEEPMATE..alhamdulillah..dah boleh berjalan, tangan semakin kuat..

Saraf Mata Sejak Kelahiran..selepas semalaman shj memeluk Bio Velocity..Subhanallah..

Adik Nur Adelia Qaisara sejak dilahirkan mengalami Masalah SARAF MATA..Kini Pulih sepenuhnya..Mata kembali Normal..Bio Velocity Sleep Mate..hanya tidur dan peluk sahaja..Subhanallah..Alhamdulillah Allahuakbar..

Darah tinggi di Usia 27 tahun..PELIK BIN AJAIB = KUASA ALLAH..

Alhamdulillah..Setelah Tidur Menggunakan Pelapik Tilam Bio Velocity...Tekanan darah tinggi yg dihidapi selama 4 tahun setelah Hamil..kini kembali normal..

Moderator HARI BIO VELOCITY..Cdm Kelvin Yap & Cdm Haniz ZahariBIO VELOCITY COMITEE..U're The Best..
VVIP HAI-O MARKETING..We All so Proud..2000 Kehadiran Usahawan
Senggugut boleh membawa kepada KANSER RAHIM..PELIK TAPI BENAR

 Pn Enthra Maniam dari Nilai usia 36 tahun..Testimoni ini mengalami sakit senggugut ( Adenomyosis) hampir 6 tahun dan Doktor mrngesyorkan membuat pembedahan buang rahim tetapi syukur setelah bertemu dengan Pn Sis Rose dan berkongsi kehebatan Bio Velocity Sleep Mate..selepas sehari shj menggunakan Bio Velocity dan menyandar selama 10 min pun sudah dapat meredakan sakit senggugut yg dialami..Sekarang beliau pulih sepenuhnya..dengan izin Tuhan
.Bio Velocity ~ Keajaiban Demi Keajaiban..Ya Allah..

Pn Halijam Ali dari Labis Johor usia 73 tahun..Testimoni pertama mengalami strok berpunca dari pengecutan otak.. selepas lebih kurang 2 bulan menggunakan Bio Velocity sebagai selimut dan alas tidur sudah boleh bercakap,bergerak dan mengangkat kepala dan bercakap pada mulanye Doktor mengesahkan tiada harapan tetapi kuasa allah dg Bio Velocity..Alhamdulilah makcik semakin pulih..SUDAH BOLEH MINUM menggunakan straw sebelum ni menggunakan tiub shj ntk minum..SUDAH BOLEH FOKUS DAN TEGAKKAN KEPALA..YA ALLAH CAHAYAMU..IZINMU..KURNIAANMU...

PELIK tp BENAR..INSOMINIA 3thn..pulih sepenuhnya selepas seminggu jer guna Bio Velocity


Pn. Jamilah Mohamad Din Testimoni ke2 seorang guru mengalami INSOMINIA selepas pemergian suaminya ke rahmatullah pada April 2010 ..Setiap hari ulang alik ke kubur menghadiahkan Bacaan Yassin pada suami beliau...Urusan anak2 mula terabai kerana kekusutan yang dialalmi oleh beliau..keadaan semakin rumit bila beliau tidak dapat tidur dengan lena kerana terlalu memikirkan tanggungan dan komitmen yg di tanggung seorang diri untuk membesarkan 4 org anak...tekanan perasaan semakin menghimpit bila orang sekeliling mengatakan beliau gila kerana tekanan jiwa yang kuat tidak dapt mengingati kemana di pergi, pernah sampai ke Terengganu..bercakap sorang2 dengan pokok..BESARNYA UJIAN ALLAH ..akhirnya beliau mendapatkan rawatan doktor pakar dan doktor mnegsyorkan beliau mengambil UBAT TIDUR penenang diri setiap selang sehari...pada Oktober 2012 beliau diperkenalkan oleh Pn Mass Syura tentang Bio Velocity Sleep Mate..selepas lbh kurang seminggu shj menggunakan Bio Velocity..Belaiu pulih sepenuhnya..SUBHANALLAH..ALHAMDULILLAH..ALLAHUAKBAR..

AJAIB..PELIK..tapi BENAR BELAKA..33 tahun mengguna cermin mata ..PULIH SEPENUHNYA..

Pn. Rosnah dari Klang..
Testimoni seterusnya makcik ini mengidap Batu karang dalam hempedu..pengsan dan dimasukan ke Hospital selama sebulan..suami beliau mengambiul cuti selama sebulan ntk menjada beliau demi kasih sayang seorang suami...Pn. Rosnah berjalan menggunakan kaki palsu, tongkat dan kerusi roda serta mengalami masalah penglihatan selama 33thn..Syukur PULIH SEPENUHNYA selepas sebulan menggunakan Bio Velocity sebagai alas tidur dan selimut...sekarang ALHAMDULILLAH PULIH SEPENUHNYA TANPOA MENGGUNAKAN CERMIN MATA LAGI DAN BERJALAN SEMULA..SYUKUR ALLAH..

CDC Hai-O Marketing..Tembusi Pasaran Dunia

Suntikan semangat CDC Hai-O Marketing Cdm Samiah Parman telah melahirkan 50 cdm dan 7 cdm adalah dikalangan rakan sekolah tempat bertugas..
 

Bangsa cina ,melayu, arab, satu matlamat satu tujuan ..Dsm Mahmood Muhi ambil aura untuk merintis jalan menjadi pelupur dan orang pertama negara arab membawa nama Hai-O Marketing ke Iraq..

1st CDM Melayu Hai-O..Dr. Hj Mohamad Salleh

apa yang anda takut sekali dalam hidup anda hari ini, ada yang jawab takut suami kawin lagi,takut mati,takut tak ada duit tapi orang kita pernahkah terfikir takut tak sihat kalau kita banyak duit pun kalau tak sihat tak guna juga jadi inilah jawapannya..inilah jalannye

Dunia hari ini terlalu banyak ridiasi makan telor telor injet ,ayam injet,bukan macam telor ayam kampong tu sebab telor ayam kampong mahal sbb nak keluar berhari2 baru dapat.

Lihatlah cara dan bercerita berkenaan BV ada 4 kategori dan cara jumpa..
1) orang kaya,
2)orang sederhana,
3)orang pertengahan
4)orang miskin
Suntikan semangat,nasihat,petua dan pelbagai kita komplit cdm melayu pertama dalam Hai-0 DR.HJ Mohammad Saleh memang satu motivasi orang berpengalaman saya rasa walaupun berjam2 bercakap orang tak jemu lawak ,sedih ,agama,semangat,aktor,kira komplit memang saya suka.

~ Bio Velocity Comitee ~

Friendly Bio Velocity Comitee
 
 Friendly Bio Velocity Comitee Friendly Bio Velocity Comitee

 Friendly Bio Velocity Comitee

komitment bersama..KEJAYAAN bersama..

Migrain Teruk boleh membawa kepada KANSER ..Pn Rima ~ Penang

Mengalami Masalah Migrain Yang Amat Serius...sehingga tak tahan...menghantuk kepala di dinding...hari pertama dan kedua menggunakan Bio Velocity Sleep Mate muka beliau bengkak teruk kerana proses healing crisis berlaku...alhmdullillah setelah beberapa hari mggunakan Bio Velocity..kini beliau sudah sihat dan tidak lagi mgalami migrain yg teruk...syukur dengan izin Allah.

~ BVC ~ BREAKFAST TIME 2-2-2013


Nak Gedik Shanghai jugak lah....FREE jer

 

Gedik Sangat Oiiiiiiii.....BVC...


Bio Velocity Comitee ~On Your Mark.. Get Set Goaaalllllll...


Bio Velocity Comitee ~On Your Mark.. Get Set Goaaalllllll...


Bio Velocity Comitee ~On Your Mark.. Get Set Goaaalllllll...