Monday, April 2, 2012

HAI-O PENIPU..!!!!..TEMBERANG LEBIH...

INSAFLAH WAHAI UMAT MANUSIA..

1998..setahun Kami sekeluarga (3 beranak) tinggal di rumah setinggan di kawasan perkampungan setinggan Kg.Pinang, belakang Tokong Cina di Sg Besi..berhampiran dengan Kem Tentera Sg Besi..rumah setinggan kami mempunyai 5 pintu (5 keluarga berbeza yg menyewa)..daifnya JAMBAN cuma 1....nak sewa rumah yg lebih selesa, tak mampu untuk membayar sewanya...pilihan terbaik menjadi penghuni RUMAH SETINGGAN...syukur rizqi Allah di saat itu..namun demi pembangunan setempat sudah banyak penempatan setinggan telah dirobohkan oleh pihak kerajaan...sebilangan kecil saki baki penempatan setinggan kg pinang masih dapat di lihat sehingga hari ini...anda boleh saksikan sendiri...


2003..Peluang rizqi HAI-O datang dari seorang kawan Cikgu Julianie Bastamam (dulu..skrg CDM JUE)..kami pilih untuk JOIN dan BUAT perniagaan Hai-O..mula2 sekadar part time jer..kami suami isteri buat dan terus buat..bina dan terus bina..jatuh, bangun lagi..sedar tak sedar dah 9 tahun bersama HAI-O MARKETING...2006..CT Memilih untuk serius FULL TIME sebagai usahawan HAI-O..2007 ct dinobatkan sebagai Crown Diamond Manager..suami pula ikut jejak yg sama..FULL TIME..FOKUS gerakerja membina dan membantu serta menjayakan biz partner adalah MATLAMAT kami...2008 dengan 100% menggunakan statement HAI-O Public Listed Company..kami layak membeli sebuah rumah SEMI-D di Bandar Baru Bangi.. Syukur Ya Allah..Luasnya Rizqi MU...(temberangkah HAI-O???????)


Napa tak percaya ke dgn kredibilit HAI-O??????...

Kejayaan demi kejayaan di bina bersama biz partner..12 org CROWN DIAMOND MANAGER telah dilahirkan...(lawati label TOP LEADER yer dlm blog ni..)bukti demi bukti keutuhan dan kehebatan syarikat... HAI-O semakin mendapat perhatian DUNIA MLM...1st IKLAN BIO AURA ditayangkan pada september 2009 di TV3 dan TV9..malahan jutaan manusia boleh menyaksikan melalui YOU TUBE.."Iklan Bio Aura..UMRAH.Syukur Alhamdulilah"...kami ler tu...mmmmmmm..(tak caya lagi dgn HAI-O???)


SEBELUM..ok ler..masa ni anak sorang 

SELEPAS..kna upgrade..maklum ler anak dah 5org..

P/S :  Renung2lah..fikir2lah..tipukah HAI-O??..temberangkah HAI-O??..Kelentongkah HAI-O??.ingatlah sahabat..kita buat, kita dapat, usaha lebih, dapat lebih..usaha sikit, dapat sikit.. RIZQI MILIK ARRAZAQ..kita hanya perlu berusaha sehingga ke hujung nyawa...

JOM JOIN KAMI....0193333396..CDM Amran Othman + CDM Siti Ruhani Zahari


5 comments:

  1. Salute to kak ti dan abg am...

    Hanya melalui berniaga kita betul betul bersandarkan dan bertawakal pada Allah swt, kalau mqkqn gaji, kita sombong dengan Allah sebqb tiap bulan duit masyuk je kan...tak de rasa ketergantungan yang maha tingggi pada Nya!nauzubillah!sedarlah wahai umat manusia,umat Nabi Muhammad saw....

    ReplyDelete
  2. Perniagaan Kerjaya Rasullullah..Syabas ntk puan juga.. Solat Istikharah petunjuk dariNya..dah mengumpul 60000 pv jualan dalam biz ini..Tahniah Putri Noorafedah Megat Tajudin

    ReplyDelete
  3. betul tu,walau apepon pekerjaan yang kita buat perlulah dengan yakin dan berusaha tu penting.Dlm hi-o,kita buat banyak,kita dapat banyak.Biasa yg gagal tu sebab tak dapat bimbingan leader yang betul dan juga malas usaha.Bila malas usaha sebab tu diri tak dapat banyak macam yg kawan buat n dapat income 6 angka sebulan...

    ReplyDelete
  4. Kaya dgn produk menipu ok ker?

    ReplyDelete