Monday, May 14, 2012

USTAZAH terlampau...silalah mengucap..

Kita sering ghairah utk kelihatan langsing dgn cepat. Jika boleh elakkan ubat-ubatan kimia kerana ia memungkinkan kita langsing, kurus atau menghilangkan selulit seketika sahaja. Namun dalam masa jangka panjang, ia boleh merosakkan hati, jantung, buah pinggang malah otak juga.

Untuk kesan on the spot pakailah EXCLUSIVE CORSET PREMIUM BEAUTIFUL yg dapat membentuk kontur badan anda, merampingkan (reshape) pinggang anda serta menganjalkan payudara anda dan juga push up kan pinggul anda. Di samping itu juga FAR INFRA RED yg terdapat dalam EXCLUSIVE CORSET PREMIUM BEAUTIFUL boleh mencegah kanser dan menggalakkan peredaran darah dan kadar metabolisme. Diperbuat drp fabrik Akwatek dan Akwadyne yg sebati dgn air dan disulami dgn cahaya infra merah jarak jauh. Pemakaian EXCLUSIVE CORSET PREMIUM BEAUTIFUL untuk jangka masa panjang dpt menghasilkan kontur bdn yg menarik.

Tahniah my sweetheart DSM Shakirah Omar BE A NEW YOU MY DEAR...tampil dengan penuh keyakinan bersama DSM kak ani  di pentas Moving Up Seminar Mr Winston Wong..

No comments:

Post a Comment