Tuesday, March 20, 2012

SOUVINER from Vietnam..Sejak tahun lalu, menghasilkan sutera telah popular di Vietnam dan menjadi bahagian penting dalam kehidupan harian rakyat Vietnam. Vietnam seolah-olah menjadi tanah untuk sutera kerana keadaan semulajadi di wilayah ini adalah menggalakkan, mungkin untuk membangunkan pekerjaan ini hampir di mana-mana. Rajin dan kemahiran prasyarat untuk menghasilkan fabrik sutera yang berkualiti dalam setiap fasa termasuk mulberi penanaman, makanan ulat sutera, dan tenunan sutera.

Sutera telah berharga selama bertahun-tahun. Ia juga digunakan sebagai hadiah mewah dan anugerah daripada para maharaja. Sutera membawa keanggunan dan kemewahan untuk pakaian yang dibuat dari bahan ini serta bagi orang-orang yang memakai. Sutera membuat anda berasa sejuk apabila ia panas dan hangat apabila ia sejuk. Sutera bersinar di cahaya matahari dan mengekalkan kulit yang sensitif anda selain daripada masalah alahan yang boleh mengakibatkan pencemaran.

Sebagai lanjutan pengalaman dari nenek moyang, dalam kombinasi dengan usaha kami dan kreatif, Hoa Lu amat berbesar hati untuk menawarkan kepada anda sutera khas "Hoa lu sutera" yang dibuat sepenuhnya dari sutera asli. Percuma Pengerutan, pemudaran percuma, boleh dibasuh mesin antara ciri-ciri lain mewujudkan unik untuk sutera ini. Sutera lu Hoa ditenun dalam dimensi yang berbeza: 1.5, 1.6, 2.4 metes dengan pelbagai jenis corak, warna.

Hoa sutera lu digunakan untuk membuat pelbagai produk seperti pakaian dan up dibuat.

Satu lagi perkara yang membuat sutera vietnam yang unik adalah kombinasi batu permata dan mutiara ini gaun.No comments:

Post a Comment